Mindenféle piramisokról

Azt hittem, jó ötlet "hazaköltözni": havonta 2 x 3 vagy 4 napom megy csak rá a Papírvárosra, a többi napon igazi, színes-szagos-3D-s életet élhetek. Hát. Jelenleg ez úgy néz ki, hogy a Maslow-i szükségletek közül maximum a legalsó szint van meg, de bőségesen, viszont már a biztonságérzetemmel is gondok vannak. Azt mondjuk meglövik olyan dolgok, mint hogy a Ryanair képtelen négy hónapra előre menetrendet meghatározni*, minden héten másik szobában hajtom álomra a fejem, a biciklimhez nem csak lámpákat, de alkalmasint már nyerget is bele kell szuszakolnom a kézipoggyászba, és akkor még egyszerre tanuljak angolul, németül, Javául és nindzsulni. (ez megint egy olyan bejegyzés,. amiből nem lehet sokat érteni, ám reményeim szerint így is szórakoztató.


És erre jön még rá a szeretet,szintje ami egyelőre féktelen verbalitásban nyilvánul meg:

Na meg persze nap mint nap megvalljuk közvetetten az érzelmeinket, amikor számos rokonunk, barátunk és üzletfelünk olyanokat kérdez, hogy "ezt hogy gondolod?", "hosszú távon hogy fogjátok ezt bírni??", meg "hol fogtok majd lakni???"

Az elismerésről annyit, hogy a közelmúlt visszajelzései szerint kezdő agitpropos vagyok, de jó tolmács. Az utóbbi vélemény meglehetős valószínűséggel meg fog változni a következő 4 napban, amikor a Parlament ilyen-olyan szakbizottságaiban hintem majd tűzben pusztult retúr-hymenem foszlányait. Az önmegvalósítás meg most kimerül abban, hogy vettem egy pólót, amin egy bagoly van, meg az, hogy "too cute". Témánál maradva tervezek egy Harry Potter-sorozatot skiccelni, a tegnapi "látványpékségen" ihletet kaptam egy kabin-versciklusra is, meg van egy kidolgozásra váró ötletem ötletre váró kidolgozásom abban a kérdéskörben, hogy hová fordul egy nő, amikor azt kell kitalálnia, mit akar az élettől úgy igazából. 

Ha pálma lennék, már irtó magas lennék, bár kissé egzaltált, de akkor legalább egy helyre lennék gyökerezve. 

*konkrétan 9 órával tolták el a gépem indulását; ha nem tetszik, visszaadják a pénzt, csakhogy eleve azért vettem kivételesen tőlük a jegyet, mert olcsóbb volt, mint a Wizz, ami most már vélhetően még drágább, szóval cseszhetem én...

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio