Az van

Az van, hogy ha esetemben ez a kifejezés értelmezhető egyáltalán, akkor hazaköltöztem. Tehát egyre több cucc megvásárlásába nyugszom bele (mert ugye zöldséghámozó KELL, mint ahogy önálló felnőtt nem létezhet celluxadagoló nélkül, különösen karácsony előtt), és ugyan pont azért jöttem ide, hogy közelebb legyek mindenhez, legszívesebben csak ücsörgök a kanapémon (!), vagy pilatesezek a jógaszőnyegemen (!!) a tükör (!!!) előtt. 

Azért nem kell félteni a társasági életemet se, szerdán például a Rózsa nagytermébe be se jutottam, mert az elitke asztalánál ott ült Lucia, aki egyfajta féregjárat a rendszergazdához kutyatulajhoz, és innen már nem tartott sokáig, mire a fél társaság a párválasztási szokásaimon csámcsogott. Az afterpartyn szegény Fefével fokozottan bunkó voltam, különösen ahhoz képest, hogy most akarok hifit csináltatni vele, de kilötykölte a rumos forralt boromat, tehát szerintem volt rá alapos indokom.

Tegnap pedig a hagyományos Boborján-köszöntésen voltam, és mivel tavaly megfogadtam, hogy ha az általam anno különösen nem szívelt osztálytársak megint beülnek utána sörözni, akkor ezúttal velük megyek, és az évem egyik legjobb döntése volt (na jó, az 50/1.4-es objektív szorosan mögötte liheg). Megdöbbentő dolgok derültek ki. Például volt, aki úgy emlékezett vissza a gimnáziumi évekre, hogy ún. fegyelmet tanult, ami nélkül most biztos nem tartana ott, ahol. Hát nem tom, én csak azt tanultam meg, hogyan lapuljon meg az ember a fejünk fölött elsüvítő kettős mérce elől. 

Volt botrány, amiről én nem is tudtam, és volt, amire a jelenlévők közül nem az emlékezett, aki okozta, hanem én. Mindenesetre ha tíz éve tudtam volna, amit most, hát akkor tényleg más ember lennék. 

Kb. ilyen beszélgetés zajlott le:

Népszerű szőke: Nem volt egységes az osztályközösségünk.
Jóképű kocka: Mert ti négyen mindig felmentetek a felsős fiúkhoz!
Beképzelt csúnyalány (szerénységem): És mivel a többi lányt nem tekintettétek embernek, nem volt meg a nemi egyensúly.

Népszerű szőke: Találtam két fotót, az egyiket rólunk "a banda", a másikat "az ellenségek" felirattal, ezek voltatok ti.

 

 

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio