Axiómarendszer a téli szünetre

A Magyarországon töltött első és a világvége előtti utolsó hét tanulságos axiómái:

1. A szingli nőket is meghívja néha a jó szerencse.

Tegnap kalózos karácsonyt tartottunk, meglepetésszerűen megittasodtunk (nem tudom, mennyire játszott bele a másfél literes pezsgősüveg, amit Babótó' kaptam abból a célból, hogy a huszonötödiken locsoljam szét, meg Ramé tiramisulikőrje) és teljesen szokatlan módon utána bulizni mentünk. A Morrison's 2 volt a harmadik hely, ahova este fess pesti nők módjára betántorogtunk, de milyen jól tettük, ugyanis a lépcsőn maga Szent István hevert magányosan, és csak arra várt, hogy meghívhasson minket jó kis Suhancos bodzapálinkára, illetve Jégerre (mindenkinek, aki szereti). És a fene gondolta, hogy a magyar szórakozóhelyekről még nem tiltották ki a Gangnam Style-t (bár a DJ a kezébe temette az arcát, amikor a tömeg felvisított).

2. Ha valakinek turulos az autója, az csak azért van, mert kölcsönkérte.

A J baráttal is karácsonyoztunk, én hoztam neki belga tejcsokit, ő meg nekem szegedi sajtot, illetve kiderült, hogy egymást kék-barnának érzékeljük (Fefe pedig minket szőrmókosnak, de ez most mindegy). Utána elmentünk a Vapianóba, ahol pulykamelles-gesztenyés-aszalt szilvás tésztát adnak fahéjas tejszínben (nem, nem eszem ilyet, az aszalt szilvát végképp nem szeretem), ott olyan a karácsony. Végül megnéztük a Pi életét, de az egy nagyobb lélegzetű téma. Este volt még volt osztályfőnököm, Boborján születésnapi összejövetele - party hard - de az is külön bejegyzés lesz.

3. Jól választottál csengőhangot, ha az egyik hülye pasi hangján csörög be a másik. 

Igen, nekem bizony a Csikós (Pusztán születtem...) a csengőhangom (A-al-fö-ö-öld!), ami egy szívhez szóló melofon-szólóval kezdődik. Ma pedig arra ébredtem, hogy a Vész, illetve barátai és üzletfelei érdeklődnek, hogy igényt tartok-e fizikai valójában is a síbakancsomra, vagy elég egy funkcionálisan behelyettesíthető darab is. Közöltem, hogy egy 90-es flex indexű, átlátszó héjú, virágmintás női versenybakancsnak NINCS funkcionális pótléka, ezzel a női nyafogás jegyében plusz három óra autózásra kárhoztattam őket. Emiatt azért picit bűntudatom van. A Csikós azért is jó döntés, mert így legalább mindig lesz, ami emlékezetembe idézze: azért "ők" (a pasik) se ártatlanok (pont ezért imádom őket...). 

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio