I am here

Címkék: 

Nna, önismereti szempontból biztos nem volt lapos a nyár. Magamról természetesen továbbra is messzemenően pozitívan gondolkozom, viszont megtudtam, hogy jelenség vagyok, akit biztos sokan utálnak is. Egy másik ismerős úgy fogalmazott, hogy "a sztárélet az ilyen". És sikerült beszereznem a harmadik csajt, aki azért utál, mert ő nem kellett egy pasinak. Mellesleg én se, de ez ugye irreleváns, én vagyok a jobb csaj, engem kell utálni. 

Mindenesetre nálam nem fogtok olyat leírva látni, amit ne mondanék akár az érintettnek is szemébe. Az mondjuk előfordulhat, hogy ő nem kerül a szemem elé, netán ha odakerül, se állja a tekintetemet, de ez nehogy az én bajom legyen már. 

Örülök nektek, kedves olvasók, akár szerettek, akár nem: mert itt vagytok, érdekellek titeket, és mi az élet, ha nem küzdelem az észrevétlenség ellen? A legjobb előadás (disclaimer: természetesen azok után, amikben Szöszke részt vett) a gálán az volt, amelyikben haladó funkot táncoló kiöregedett (25 éves...) versenyzők táncoltak az "I was here"-re...

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio