Lezsíroztuk!

Végre ismét Kék Rózsa, és persze after! Nyilván halálfáradt voltam a fél 5-ös kelés miatt, de ez nem akadályozott meg abban, hogy negyed 3-ig cseréljek eszmét az én szeretett falkámmal. A társasjátékok már nem mentek ennyire jól, de azon kifejezetten meglepődtem, hogy SET-ezés közben Tomsolid váratlanul benyögte rám vonatkozóan, hogy "ne tévesszen meg a nyavalygás, ő az egyik legjobb játékos". Azon már kevésbé, hogy S. úr engem Dixitben nem tud átejteni. 

Már éppen megörültem, hogy végre megjelent egy helyes, fiatal pasi a Mensában, de sajnos kiderült, hogy csak Izomhas öccse, és... hát mit mondjak, nem hazudtolja meg a családi kapcsolatokat. Erről ennyit. A Béka és Királylány persze azonnal rárepültek a Nagymedve témára, én meg boldogan szolgáltattam nekik információt, már ameddig az én kompetenciám terjed, mert én ma se tudom jobban, mit kezdjek ezzel az egésszel, mint tegnap. De aranyosak, tök jól fogadják a hülyeségeimet, legfeljebb egy-két poént sütnek el arról, hogy az Isten mentsen meg attól, hogy az a szegedi alkalmazott nyelvész, aki tegnap megkeresett, csakugyan kielemezze a blogom férfi-női kommunikációra vonatkozó részét, mert abból az fog kijönni, hogy minden nő gerontofil.  

A legfontosabb viszont az, hogy LEZSÍROZTUK! Nagyjából mindent, a Mensa pszinapszisos szereplésétől a vasárnapi medvehagymaszedésig (Véreske első igazán jó benyögése: ekkor délben azt mondom Nagymedvének, hogy "medve, hagyj ma"...), amíg a Béka ki nem jelentette, hogy ő most meghúz egy határt: elmegy vécére, de ott ne zsírozzon senki semmit.

Az én drága falkám (vagy ezt mondtam már?) megszavazta, hogy én menjek Hegyaljára (azt azért nem állítom, hogy előtte meg se kérdeztek, de ez idén kissé hadiösvény jellegű lesz, tekintve, hogy terveim szerint alkalmasint groupie is leszek), alakul Litvánia (úúú...), és hát valamikor meg fog születni az első Farkaskölyök is... egyszóval mozgalmas nyarunk lesz.

És persze negyed 3-ig ültünk a Szódában Fefével, S. úrral és Véreskével (alakul Litvánia, mondom), és én ezt azért szeretem, mert felbecsülhetetlen consumer insightot nyerek belőle a férfiak szexuális viselkedését és preferenciáit illetően. Megnyugtató, hogy amin én annyit parázok, azt ők a libidótól gyakorlatilag észre sem veszik. Ráadásul a drága S. úr megszervezte nekem a taxit Véreske személyében, amíg én orvul kimentem pisilni. Mondhatnám - lezsírozta.

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio