Az a szép

Annyi izgalmas dolog történik, hogy ha valaki megkérdezné, teljesen megnémulnék. Ami nem üzleti titok, arról beszámolok, az is elég érdekes.

Hát először is a Templeton végre eldöntötte, hogy beférek, ennek örömére vagy vehetek koktélruhát, vagy mutogathatom a teljes hátamat a Gyapjas által nagylelkűen kölcsönzött nincsegyrongyomban. Megnyitó jövő hét szombaton, ami már csak azért is vicces, mert előző este a Dürer-kertben Mcellék Rammstein-zenekara fog fellépni, utána várhatóan arconpörgéssel, úgyhogy másnap, az avatáson, a tehetségem alighanem annyiban fog megnyilvánulni, hogy emberi színt öltök és nyitva tartom a szemem.

Aztán itt van ez a virágos történet az egyetemen, amivel kapcsolatban megint nagyon jó érzéseim vannak, pedig még csak holnap lesz az a prezentáció, ahol eldől, hogy melyik koncepción fog mindenki gályázni, és esküszöm, nem én találtam ki, de egy kocsmát csinálunk.

Pont emiatt a prezi miatt kellett nemet mondanom a Menőmanó azon ötletére, hogy holnap ugorjunk át Winterbergbe síelni, erre mintegy mellékesen közölte, hogy vett jegyet április 2-3-ra Genfbe, hogy elhasználja a pontjait. Jóvan, mondom, jó neked. De hogy ott lakik az XY, és hogy most ennyibe kerül a jegy. Álljmeg. Miért beszélünk erről? Ne dumálj, cselekedj. Itt szakadt el a kelet-európai cérna, és megkérdeztem, hogy most azt akarja-e, hogy vele menjek. Egy holland ezt soha nem fogja a szemedbe mondani. Annyi jött át, hogy "nem bánná a társaságomat". Nem is kell szebb szerelmi vallomás, így esett, hogy az első randi* egy svájci síelős hétvége lesz. Azt neki nem kell tudnia, hogy a villogó fehér fogait meg a hullámos sörényét hetedhét határba is követném. Zene állj. Zene állj!

 

*Remélem, addigra már járunk, vagy ilyesmi, különben kicsit feszengős lesz. Egyébként közöltem vele, hogy ha a múltból indulunk ki, addigra már nem is leszünk beszélő viszonyban.

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio