Amit nem szoktak előre közölni a lányokkal, amikor vitorlázni hívják őket

Címkék: 

1. felejtsd el a civilizáció vívmányait, jobban mondva csinálj úgy, mintha nem léteznének. Vécé van, de kézzel kell pumpálni. Zuhanyzó van, de szivaccsal kell utána kimerni (jó, ez speciel csak elromlott). Gáz van, de csak palackos, és elfogy. Víz dettó. Az alkoholkészlet persze csodálatos módon mindig feltöltődik. Mikró van, de eleve áram is csak akkor, ha motorral megyünk, hajszárítóról vagy ilyesmiről ne is álmodj, örülj, ha minden másnap jut a telefonodnak egy szabad USB-aljzat, mert nem foglalja el mondjuk egy fél bohóchal, amiről Adélka zenéje harsog. Éjszaka időnként arra kelsz fel, hogy a csapból nem jön víz, máskor meg arra, hogy jön víz, de a tetőablakon, befelé.

2. a yachtok áramvonalas, hófehér teste középkori állapotokat takar. Részben a fentiek miatt, részben az egész dolog jellegéből adódóan gatyásodik le mindenki – szó szerint – az eltelt idő függvényében. A fotóimon remekül látszik, hogy válnak jólfésült emberekből dühöngő barlanglakók. A végére igazán örültem a Szigeten szerzett makacs megfázásomnak, mert legalább szaglásom se volt.

3. az első nap mindig hánykolódással telik, pont. Tengeribeteg kalóz! Meghaltam volna a szégyentől, ha nem lett volna annyi más, amitől meg lehet halni, példának okádé a hátulról támadó hullámok keltette háromdimenziós fickándozás, meg szegény megviselt belső fülem, aztán egyre inkább a has- és hátizmaim, mert marha nehéz úgy hányni, hogy már mutatóba se jön ki semmi. Ilyenkor nincs más teendő, mint a rókabőr helyett lehetőleg a lóbőrt húzni, ugyanis ahhoz, hogy álmában hányjon az ember, többet kell inni, mint amennyit két klóra rohanás között emberileg lehetséges.

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio