Bűnüsző

Címkék: 

Mindent azért ne tessék már az én nyakamba varrni! Mert arról, oké, tehetek, hogy egy s.ggel két kabint és egy biciklit szeretnék egyszerre megülni, de arról, hogy hétfő este 7 és másnap reggel 9 között nem lehet, fizikailag nem lehet Budapestről eljutni Strasbourgba, arról talán nem. Meg arról talán igen, hogy letöltöttem egy 15 megás városnéző alkalmazást a telefonomra, de arról nem, hogy ennek hatására a telefon zombivá változott, nem elérhető* rajta mindaz a gondosan kigyűjtött tízezer adat (például a házigazdáim telefonszáma), a zenéim és a képeim, de mindez kismiska ahhoz képest, hogy görögül van. Ijesztő, amikor a két éve nap mint nap erre használt telefonomat a Facebook nem ismeri fel.

Azért nem olyan rossz itt. Dublin olyan, mint a ruhásszekrényem: valakinek egyesével megtetszettek ezek a stílusok, ezért egymás mellé dobálta őket. A Grafton Streeten konkrétan minden épületet lefotóztam. És nagyon vicces tábláik is vannak, ebből majd közlök válogatást, csak amióta puccos gépem van**, igényesebb vagyok a dokufotókra is. 

*Nem törlődött, mert a tárhelynél ugyanannyi van szabadon, mint előtte.


**Rendszeresen megdicsérik, nem mintha nem szaladgálna száz komolyabb gép a környéken, de azoknak nincs egyedi, kézműves nyakpántjuk. 

 

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio