Gyorsuló szívverés

Címkék: 

Nem tudom, mi ütött Szívküldibe, mert a síelés óta sokkal magasabb pulzusszámot engedélyez, mint eddig. Hónapokra számítottam, míg a totyogásból megközelíthetem régi tempómat, de talán az egyhetes intenzív kardio, talán az eközben bekövetkezett stresszoldás, a pár ledobott karácsonyi kiló, vagy esetleg tényleges edződés miatt (ezt utálom, az életemben mindenbe több szál fut be, és sose tudom, melyik az igazi ok), de már kifejezetten igyekeznem kell, hogy tartani tudjam a megadott zónát.

Ugye amikor elkezdtem, kiléptem a házból és már 112. A zóna meg 119-148. Nem nehéz kitalálni, hogy mekkora a mozgástér. Most pedig stabilan 166 a teteje, és kétszer 152, egyszer 135 volt az alja. Utóbbival nem nagyon kéne foglalkozni, de azért egy 14 pontos intervallumot sokkal nehezebb tartani, főleg, hogy emelkedőn nagyon könnyen megszalad, lejtőn viszont leesik 144 környékére, és a Brüsszelre jellemző módon többhetes hóval borított járdákon nem is merek úgy skerázni, hogy feljebb menjen. 

Az elégetett kalória viszont makacsul 520 között van, ez remélem kompenzálja az oroszországi zsidó orvosok jótékonysági szervezetének (sic) parlamenti fogadását. 

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio