Ibidigi Dubrovnikban

Már harmadszor kezdem el ezt a nyavalyás bejegyzést, mert szeretném, ha a rajongóim mindig tudnák, merre tart a Raya-turné a világban. Én, aki úgy éltem le az első 20 évemet, hogy az anyukám minden pillanatban tudta, hol vagyok és kivel, illetve milyen tudatmódosító anyagot fogyaszthatok potenciálisan, sajnos kezdek olyan életet élni, hogy a saját szüleim/legjobb barátaim, nem utolsósorban pedig a pasim se tudja mindig, hogy melyik országban vagyok éppen. Ha tudnátok, hányszor volt Kuala Lumpur és Amszterdam között ellenállhatatlan késztetésem, hogy küldjek egy kukaccal kezdődő smst*...

Szóval @Dubrovnik, itt gyűlik össze a Mensa nemzetközi krémje, vagyis az elnökök, avagy az őket helyettesítő proxyk. Ez utóbbi az a tisztség, amire fáj a fogam, de elismerem, hogy NC-nek jót tett, hogy most az egyszer >-) még eljött, mert sokkal nyitottabbá vált ugyanazokra az ötletekre, amiket én is szajkóztam neki, pusztán azért, mert egy tagságát az utóbbi 4 évben megkétszerező Mensa elnöke mondja. Ennyit a munkáról. 

Egyébiránt rájöttem, hogy sokkal hatékonyabb a svédasztal okozta bűntudat ellen, ha magammal hozom a futócipőmet, és reggel fél 8-kor elindulok felfedezni a környék emelkedőit, mint ha azzal mentegetem magam, hogy saaajnos nem hoztam el a futócipőmet. Sokkal többet nem tudok tenni az ügy érdekében: próbáltam úszni, van itt egy kisebb, aránylag hideg medence, viszont fantasztikus a hullámoztató gép. Meg a nap is egész szépen tükröződik rajta, amikor megy lefelé. 

A legjobb szórakozás nézni, ahogy az indonéz Mensa elnöke téblábol a svédasztalnál, hogy melyiket eszik és melyiket isszák. Sokszor egyébként mi se tudjuk jobban, például szoktak adni molekuláris gasztronómiához illő poharakban gyümölcsleveseket, amiket NC természetesen szörpnek használt. És soha nem gondoltam, hogy ilyen bizarr dolog végignézni, ahogy az egyik élőlény a másik hasát rágja (a másik egy rák volt, de akkor is). 

*Ha még nem kaptál tőlem kukacos sms-t, akkor valószínűleg pont akkora pontossággal szoktad tudni a hollétemet, amennyire érdekel. Ezekben annyi szokott állni, hogy @Brüsszel/Budapest/Denpasar, de a telefonom prediktívjében már egész szép kollekció van, az Albaparktól a Juste Lipse-ig minden felkínál. 

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio