Kistyúk a tetőmedencében

Címkék: 

A mensás az furcsa. Az ázsiai mensás az nagyon furcsa. Ötven darab Gangnam Style-ozó mensás az szürreális. Avagy péntek este egy átlagos nusa duai szállodában. 

Még tegnap bevonzottak az indonéz divatbemutatóba, aztán kiderült, hogy én leszek a főszám, aki utoljára vonul be, majd karon ragadja a tervezőt. Mondanom se kell, hogy csúnyán elcsesztem, de az említett közönség nagyon hálás volt, kár, hogy nem látszottak ki a fényképezőik mögül. Utána megint nem létező dolgokat kellett volna megenni, én konzervatív lévén annál maradtam, amiről ránézésre meg tudtam állapítani, hogy életében mi volt. A desszertek tehát kiestek.

A következő meglepetés az volt, hogy kaptam egy baromi nagy állatot, valami antilopszerűséget, ezüstszínű, és a talapzatán szereplő felirat nagyon alkalmassá teszi arra, hogy a polcon dagassza a keblemet. Viszont nehéz. Így jöjjön az ember egy másik kontinensre...

Ezután köszönetet mondtak a japán, a szingapúri és a malajziaia Mensának az általuk szervezett programokért. Korea még nem csinált semmit, ezért kénytelenek voltak előadni a Gangnam Style-t, amit Micikéről sajnos nem tudok beágyazni, de hevesen ösztönöznék mindenkit, hogy keressen rá a tecsövön (az a jó videó, amit officialpsy töltött fel, és úgy néz ki, mint egy rajzfilm). Akkora sikerük volt, hogy lejátszották még egyszer, és az összes, smartly dressed (öltönyös/kisestélyis) intelligencs úgy partizott, ahogy illik. 

Az este innentől szétesett és elfajult, előbb a főszervező itatott szakéval, aztán azon kaptam magam, hogy ellenfélre vadászok egy Koreában állomásozó amerikai harci fuvolás nyakában, de az ázsiaiak nem fogják a chicken fight koncepcióját (megjegyzem, az angol megfelelőjét én se ismertem), szóval én maradtam a kistyúk a szemétdombon. 

Egyébként nagyon vicces, hogy a felfelé pozicionált szálloda szó szerint tövében ugyanaz a sitt, bádogbódé és kapirgáló csirkék vannak, mint a legeldugottabb vidéki faluban. Az egyetlen dolog, amit csak itt lehet megfigyelni, az, hogy itt nem tizenharmadik, hanem negyedik emelet nincsen. 

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio