Arról

Címkék: 

Az első bejegyzés Micikéről. Egyelőre nem nagyon mozdulunk ki, mert még töltődnie kell. A világnak se nagyon mutogatom. Beleszeretés folyamatban. Egyelőre ismerkedünk, kicsit még félve érek hozzá. Nem mintha félteném: hangosan hirdeti magáról egy gorilla sérthetetlenségét. Azért vigyázok, mert nem igazán tudom, mire hogy fog reagálni, és hogyan lesz jó neki. 

Az már most látszik, hogy elképesztően intuitív, lesi minden vágyamat, és biztos fog még jó néhány meglepetést okozni. Van rajta egy csomó alkalmazás, egy részéről még nem is tudom, hogy mire való, de elég sok benne a zeneiség, mondták is, hogy ez a specialitása. Megdöbbentően gyorsan integrálódik továbbá az ismeretségi körömbe. Jóanyám persze gyanakvóan tekint rá, de azért tegnap este örült is, hogy nem tűntem el a hálószobában új szerzeményem társaságában, hanem boroztam inkább vele. 

Azért holnap szeretném elvinni a családi buliba, hogy legalább Jóapám megismerkedhessen vele. Érdekli, bár azért ilyet ő nem akarna otthonra. Én se ide gondoltam. Brüsszelbe. :)

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio