Csengess be hozzám, jóbarát

Tökre nem én választom meg, hogy kik jönnek hozzám Brüsszelbe látogatóba, de ez nem is baj, legalább van benne egy izgalmas véletlen elem. Typhoonék szereztek ingyen Ryan jegyet (mert akinek kevés van, attól elvesznek, és odaadják annak, akinek sok van), és révemen a szállásuk is megvolt. Így már csak a Chiantiért, Ben&Jerry's-ért és Ubuntu kóláért kellett fizetni, tulajdonképpen megérte nekik.

Sajnáltam, hogy nem tudtam tegnap velük menni várost nézni, de ha belegondolunk, amit egy ember látni akar Brüsszelből, az megvan egy nap alatt: vagy Atomium-Manneken Pis-EU intézmények, vagy múzeum-csoki-hangszermúzeum, ez a két profil létezik szerintem. A Maison Antoine sült krumplija mindenki számára kötelező, a Delirium is az lett volna, de arra már nem bírtam rávenni őket, így az itthoni készletből iszogattunk. 

Typhoon olyan ember, akivel beszélgetni nem lehet, csak szócsatázni. Én ezt szeretem, két napig mindenképpen. Nem tudom, mit gondolnak a lakótársak, ha véletlen itthon voltak (fel nem bukkantak), hogy szoktam én beszélni a barátaimmal. Remélem, azt is látták, hogy csináltam nekik áfonyás crumble-t, ami nálam, tudjátok meg, a szeretet jele.

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio