Végre igazi síblog!

Így szeretek írni, ha itt égnek a kezem alatt a képek. 

Már a bergamói reptéren nem bírtam magammal.

Aranyautomata. Fapados reptéren!

Rokkanthelyek olasz módra.

A hír igaz.

Ez itt az asztal, mielőtt beájultunk elpakoltunk, elmosogattunk, szelektíven elhelyeztük a hulladékot, fogat mostunk, és mindenki lefeküdt a saját ágyacskájába.

Volt egy elég fárasztó része a síelésnek, és ez nem a felcsatolás volt, nem is a marhavagonszerű kabinban állva félórás felvonózás, sőt, nem is a kijárattól a hóig vezető rácsos, tériszonykeltő rámpa. 

Ez kérem a lemmingek vándorlása. A lemming változatos testméretű, többnyire emlős, nagyjából felegyenesedve, két talpon járó eszközhasználó állat. Különös szokása, hogy szitkozódva tappog és botokkal lökdösi magát előre a meredély széléig, ahol egyszer csak leveti magát.

Végül pedig ne feledkezzünk meg egy másik kedves állatkáról: a páleszcsirkéről.

Az úgy volt, hogy az egyszeri egyetemistát megkérdezte az anyukája, hogy mit főzzön a most levágott csirkéből. Pálinkát! - volt a válasz. Naná. S.úr örvendeztetett meg minket másfél liternyi csirkepálesszel, amit hagyományhűen ilyen poharakból ittunk. Illetve néhányan nyilván - mint S. úr tavaly - müzlistálból, különben nem fogyott volna el három deci híján az összes...

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio