A fenék fölött hajszálnyival már tejfel

Címkék: 

Néha azért kib@szik az emberrel ez a szép, unijós rendszer. 

Ma például békésen dolgozom hallgatom a kabinban a kollégák gyakorlási célú tolmácsolását kikapcsolt mikrofon mellett, amikor felhív a Planning, hogy kivettek az esti ülésről. Persze ehhez joguk van, de ha ezek után nem fizetik ki a mai szállásomat, akkor megkérem őket, hogy mutassanak már nekem egy szállodát, ahonnan délután 4-kor ki lehet csekkolni anélkül, hogy felszámolnának még egy napot.

A Bíróságon pedig emberemlékezet óta nem kezdődött tárgyalás 11-kor, csak és kizárólag akkor, amikor nekem fontos lenne, hogy 12:15-re lehetőleg véget érjen. Az eredmény valószínűleg az lesz, hogy el fogok késni a tulajdon szülinapi bulimról (a fenti infó mensásoknak nem releváns: tessék továbbra is pontos kezdésre érkezni!!). 

Azért olyan nagyon nem panaszkodom, elvégre ma 9-kor keltem, megreggeliztem (mézeskalácsos elzászi sajt, mimolette, manchego és egészborsos pecorino almával, körtés-karamellás tea), lenyomtam egy Pilatest a négyágyas apartmanom nappalijának padlóján, aztán teleengedtem a kádat sütőtökillatú, habos vízzel, és elnyúlva olvasgattam Terry Pratchettet, a vízálló MP3-lejátszómat hallgatva. Szóval annyira azért nem sz@r nekem.

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio