Ilyen se volt rég

Címkék: 

Úgy izgultam, mintha az első Rózsám lett volna. Nagyjából ugyanolyan korán oda is értem (3-as számot kaptam, azért ez is jelent valamit), és egy óra után azon kaptam magam, hogy ugyanazok az emberek ülnek körül, mint az első alkalommal: Typhoon, Tibike, Fefe, plusz ott volt még S.úr, akit - a történeti hűség kedvéért jegyezzük meg - azon a 6 évvel ezelőtti forró nyáron csak másnap ismertem meg, akkor viszont mindjárt egy ágyban is aludtunk.

Nem tudom, a többieknek mennyire voltam izgalmas, mindenesetre én nagyon jól éreztem magam, ettem rántott akármiket (nagyjából mindegy volt, hogy mit, csak olyan legyen, ami Brüsszelben nincs), emberek hoztak nekem pénzt, befizettem a karácsonyi bulit (kíváncsi vagyok, hány sms-t kapok még ezügyben Typhoon kollégától...*), és egy darabig még az elitkéhez is leültem.

Az afterparty meg egész egyszerűen állat volt, erre nem tudok jobb kifejezést. A helyszínt illetően két akarat feszült egymásnak (mármint közösségi szinten): hogy füstmentes legyen, és hogy ne a török alja legyen. Mivel NC-ék miatt kell a füstmentesség, a gordiuszi csomót azzal vágtam el, hogy feldobtam, hogy talán hívjanak meg magukhoz mindenkit. Így is lett.

Előkerült a maradék kerítésszaggató Gold Strike, a Viktor cégétől származó édes rozé pezsgő, meg Véreske Missio bora, és ebből aztán mélyenszántó eszmefuttatások születtek többek között arról, hogy kocsonyát, medúzát vagy nőt lenne jobb enni, illetve, ha már egyiket a másikról, akkor mi lenne a preferenciasorrend.

Az este gyöngyszemeiből:

****

- Hajnal 4-re értem haza, 6-kor indulás síelni. Bedobáltam a dolgokat a síboxba. A kollégák átpakolták, aztán elindultunk. Odaérünk Ausztriába, veszem ki: egy síléc, még egy síléc, egy síbot, egy Vileda felmosófa.

****

- Részegen arra kérni valakit, hogy tetoválja rád, hogy "blues", azért veszélyes, mert ha nem tud helyesen írni, akkor te leszel a blúzer.

****

- Volt egy lány, akinek az volt a beceneve, hogy Más. Mindig mondták is, hogy a Más tudja. Én meg, hogy oké, hogy más tudja, na de én meg nem tudom. Hetekbe telt, mire rájöttem, hogy neki miért ez a neve. Na de legalább szeretett pingpongozni. 

****

Kiderült még, hogy NC meg én olyan nyitott kapcsolatban élünk, ami befelé zárt.

Éjjel 2-kor indultunk el, amikor S. úr már a Fárasz-tóról beszélt. Úton hazafelé megvilágosodtam. Véreske autójában Romhányi-versek szolgáltatták az aláfestést. Hát ezért. 

 

*Igazából már kaptam egy automatikus levelet, hogy oké, tehát valószínűleg már egy sms se lesz, de olyan jól esik felemlegetni, hogy az agyonmagasztalt oorgoo levélküldő szervere sem tökéletes...
A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio