Beküldte Raya deBonel -
Amikor kint Valladolidban megpróbáltam főzni tanulni, az első, amire rájöttem, az volt, hogy minden recept úgy kezdődik: olajon hagymát megfuttatunk. Ennek ellenére nem okozott volna nehézséget egy Krisna-kompatibilis menüt összerakni, ti. egyébkénti táplálkozásomnak sem szerves részei a fenti elemek.
Hanem abban már kénytelen vagyok valakinek a fricskázós szándékát látni, hogy éppen aznap tartottuk a családi összeröffenést. A Hickenberger klán (c/o Flóri, aki a próbafázisban lévő színdarabjában ezzel a vezetéknévvel ruházott fel, ami hosszában és funkciójában kábé megegyezik a sajátommal) étlapja valahogy így festett:
- töltött káposzta körömmel - töltött hús - gulyás - grillezett hús - jó, wokzöldség és uborkasaláta is volt.