Jó pasi

Ezt a bejegyzést most a J ihlette, mármint nem átvitt értelemben, hanem ténylegesen elküldte nekem ezt a cikket, és én azóta a falat kaparom, tehát éppen ideje, hogy a billentyűzetet is megkapirgáljam egy kicsit. Idézetek:

"Ja igen, hogy nem vagyok képes értelmezni a pasikat. Főleg ha fehér sportcipőt, titokzoknit és háromnegyedes nadrágot hordanak. " - nekem speciel már Forrest Gump óta tetszik a fehér sportcipő.

"Mert szeressen kétkezi melót végezni. Amikor hazamegy, akkor ne a gép elé üljön kikapcsolódni, hanem készítsen valami ...izét...tudod ilyen fából készült dolgokat, vagy vasból, vagy mit tudom én miket szoktak csinálni, elvégre nő vagyok." - ennek is csak azért van eggyel több agysejtje, mint egy tyúknak, hogy ne sz@rja össze az udvart. Vagy valamiért kénytelen játszani a hülyét?

"Melósruhában tudom elképzelni, nem ilyen flancos armani ingben. De persze legyen neki az is. Szerintem árad belőle valami állati vadság, de ne úgy értsd, hogy elmebeteg pszichopata. Csak olyan, hogy érzed, hogy na ez mellett nem tehetek meg mindent, mert akkor kijön belőle az állat. Amit persze szeretünk" - kicsit határozatlan vagyok, vagy mégse?

"Egyszerre van meg benne Mr.Darcy, Jim Morrison, Yves Montand meg persze Johnny Deep." - Deep. Deep. Ezt olvassuk el még egyszer.

És hogy ide is lehessen lőni: milyen az én jó pasim? Úgy néz ki, mint Matthew McConaughey, természetesen, belülről meg mondjuk olyan, mint J harmincévesen. Hehe, ez még rímel is, ezt lehet, hogy egyszer majd felírom a Facebookra. 

Régóta kínlódom azzal is, hogy a "jó pasi, jó csaj" angolra lefordíthatatlan. Bár TLA szerint a "beautiful" pont azt jelenti, hogy nem csak kívül szép az ember, hanem belül is. Na persze ő egy kiveszőben lévő alfaj, úgynevezett homo sapiens romanticus, neki szerintem még a pornó is mély, lelkizős beszélgetéssel kéne, hogy induljon.

Mindesetre az én projektem jelenleg az, hogy a számomra "jó pasik" számára "jó csaj" legyek, anélkül, hogy egy konkrét (vagy akár bármelyik) jó pasira bármilyen hatást kívánnék gyakorolni. Szenvedjenek. 

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio