Ne félj, Mama!

Mi izgalmasabbról is tudhatnék beszámolni, mint hogy tegnap elmentem futni a még majdnem napsütésben, és egyszer csak orrba vágott egy hópehely?

Ezen kívül a nap fénypontja a régóta tervezett teáskannafestés volt, amire végre volt időm, mivel letudtam a programnyelvek kurzust! (Úgy kellett lefognom a touchpadet, hogy ne iratkozzak fel egyből a kezdő Pythonra, helyette egy design- és egy rocktörténeti kurzust választottam. Ne kezdjetek a Courserával, addiktív!)

A fedőn nem egy barna béka látható, hanem egy egyiptomi stílusban megfestett indiai elefántidomár. A türkiz színnek mostanában megszállottja vagyok egyébként.

További fontos fejlemény, hogy kedden, rögvest azután, hogy hazaértem, randizni fogok egy belgával. Azt ígérte, elvisz egy "elegáns, nyugodt bárba, ahol isteni koktélokat mérnek", továbbá jazzt fog nekem énekelni, és hoz régi filmeket művelődésem céljából. What's not to like, ahogy a művelt spanyol mondaná. Hát... azt hiszem, plátói marad a kapcsolat, ugyanis erről a szituról mindig a következő plakát ugrik be:


Avagy "szeretkezz egy belgával!" 

Ha már ilyen multimédiás napot tartunk, megjegyezném még azt, hogy ide fogunk menni, nagyjából így:

 

Szóval ha hiányzom, nézegessétek ezt!

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio