Ugrálok

Címkék: 

A héten egyedül ma van időm, ezután 4 napot fogok dolgozni (és elég fárasztó, egész napos üléseken - vámunió, EGSZB plenáris...), és már nagyon a körmömre égett a videógyártás például.

Olyan klasszul kitaláltam, hogy kihozom a szép kis kamerámat, szembenézek vele és felmondom, hogy "grassroots initivatives bypass forprofit structures" (próbáljátok ki, nyelvtörőnek se utolsó), de rá kellett jönnöm, hogy nagyon gagyi a hangja. Legalábbis nem kívánnám a tisztelt bizottságnak, hogy ilyen minőségben kelljen végighallgatnia azt a tíz percet. Próbáltam csíptetős mikrofonnal, de úgy se ment, közben síeltem, baromira megfáztam, mígnem mostanra minden körülmény együttállt: az orrom már nem olyan, mint egy leprásé, levegőt is kapok, a hangom se ködkürt, és itt van az én csodás Logitechem, amit jobb híján a nyakamba akasztva pozicionáltam megfelelően. 

Sikerült benne maradni a 10 perces keretben. Ezek után gyártottam gyorsan egy Facebook oldalt, twittert és egy wordpress blogot is, úgyhogy asszem, felkészülten várom a döntést. Szorítsatok, mert ha ez sikerül, akkor vár Reno és Bali akarom mondani nagyon sokat tanulhatok a vezetésről, a Mensáról, és javára válhatok saját, illetve szomszédos tagszervezeteinknek is. 

Ami pedig az utazást illeti: zseniális ötleteket kaptam kollégáktól (pl. az úgynevezett "keresztjegy" fogalmát: olcsóbban kijön az ember, ha A utazás kezdetére és B utazás végére, illetve A utazás végére és B utazás kezdetére vesz retúrjegyet), és megleptem magam egy Brussels Airlines jeggyel március 16. délelőttre, így nem fogok elkésni a szülinapomról, illetve április 10-re. A 16-ra szóló flex Wizz jegyet pedig átraktam április 4-re, szóljon az ének a hajnali járatnak, így kényelmesen elérem a Kék Rózsát (ippeg három hónap után). Szóval szép dolgokat művelek mostanában.

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio