Váratlanul támadnak a reklámosok

Még nem is írtam, hogy Jaeckel tanárnő teljesen odavolt a prezentációtól. Én ugyan a közönség soraiban foglaltam helyet, de nagyjából az én részemmel foglalkoztak az óra teljes hátralévő részében. "Kicsit ellentmond a célcsoportmeghatározásnak, de megfogott, sőt, megütött" - mondta a tanárnő. Hát nem édibogár? Ilyen az, amikor Maitai beindul. Összeválogattam magamnak az iTuneson egy "flow" playlistet, kifejezettn írási célokra, és működik! Ízelítőt parancsoltok?

A következő dolgozathoz is hordja már a nehéztüzérség a muníciót: a Nordsee, illetve a(z) Haagen-Dazs (hogy kell ezt kimondani? valakimondjameg!) STEEP-elemzése a tartalomjegyzékben SüllőTonhalEperlánlazacEzüstkárászPonty, illetve SziklásútTiramisuEperEggnogPisztácia néven szerepel.

Na de hopp-hopp, most már reklámosok is olvasnak ám elvileg! Legalábbis az egyik kedves csoporttárs "kötelező olvasmány reklámosoknak" címszóval fellinkelt engem a reklámos listára. Ajjaj, most mi lesz? Alaposabban kellett volna olvasni Babits Az írástudók felelőssége című könyvét. Mondjuk a borítón túl.

Tudjátok, ez most a tudom, hogy tudjátok, hogy tudom, hogy tudjátok, hogy tudom helyzet. Úgy is kell kezelni. Különben robban.

 

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio