Szombat esti láz

A tegnapi nap már szolidabbra sikerült, mint az előző. Érthető okokból sokáig aludtunk, aztán kimentünk a Naschmarktra. Megdöbbentő sokféleségben termett a kínai kaja és az egzotikus gyümölcs. Vettünk két darab ízetlen UTE-hívő kivit, úgynevezett sárkánygyümölcsöt vagy pitahayát, teákat, gyömbért és wasabis mogyorót rágcsálnivalónak. A gyomrom ettől még nem jött rendbe, úgyhogy átkocogtunk a Billába és vettünk Activiát. Mondja nekem valaki, hogy a

Bifidusos megmentőm: Activia

reklámok nem hatékonyak. Hmm. Mondja nekem valaki, hogy az Activia nem hatékony!

 

Ebéd után a Prater vidámparkját derítettük fel. Szerencsére a nagyhalál (értsd: hátrafelé spirálozott hullámvasút) nem volt nyitva, így egy szolidabbra ültünk fel, itt is belapult a pofám és benyeltem egy bogarat, aztán óriáskerekeztünk, hintáztunk és gokartoztunk (én nem, van még hétéves sejtem, amelyik emlékszik az utolsó ilyen élményemre, és visszatart...). Egy Nordsee-ben vacsiztunk, tökös-lazacos szendvicset ettem, és a gyomrom még mindig bírta! Köszönöm, Activia!

Bifidusos megmentőm: Activia

Este lazán megittam két bögre teás rumot, egy kis frizzantét, két pohár vörösbort, majd sűrű éneklés közepette elvonultunk a Schwedenplatzra, itt egymás ölébe ültünk és a Vukot énekeltük, majd felkerestük Olgát (szerencsére megakadályoztam, hogy Robi közölje vele, miszerint tartózkodási helyünk a Strassenbahn Haltestelle (gy. illetve g.gy. (=germángyűlölők) k. villamosmegálló). Vele beültünk egy cukrászdába, uppsz, missing reel, aztán elmentünk a helyi Bermuda-háromszögbe, Naturaquása üvegből szlopáltuk a rumot, hozzá dobozból a baracklevet, majd felpattantunk a rúdra. Ketten a rúdon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy másik helyen már csak odaképzeltük.

Három nő légrúdon

Végül pedig őrületeset partiztunk, de csak gyorsan, mert elment volna az utolsó villamos. A Prater szélén, a fűben Olga cigánykerekezni tanított minket, kevés sikerrel. Annak idején a capoeira-tanárom nem is mondta, hogy ilyen gázul csinálom.

Soha ilyen jó szombat estét, és ezt az Activiának köszönhetem! (x) pont eleget ittam, hogy virágos jókedvem legyen! A rügyecskék még ma is fakadoztak a nevetőközpontomban.

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio