Prediktíve

Érdekes dolog a prediktív szövegbevitel. Hogy a telefonom szótárában nem szerepel a vezetéknevem, az - a tények ismeretében - érthető. Viszont nem ismeri a

- csókol

- hinni

- szülinap

- gatya

- kondi

- véreb (mondjuk a pitbull megvan neki)

- Hungária

- Mekka

- pláza

szavakat. Eddig ennyit jutott eszembe kipróbálni. Igazából a "hinni" ütött szíven, mert a "marketing menedzsment stratégiai expanzió" csont nélkül megvan. Apropó csont, a femur, a lapocka, a farkcsont, a csigolya sincs benne.

Hiszen fiatal, életerős fitnesz-velnesz menedzserek számára tervezték, akik még hírből sem ismerik az isiászt, a lumbágót és a köszvényt. Asztma, allergia, stressz megvan.

Ja, és persze ismeri a megszorító intézkedést, a pax americanát és a piacpotenciált, a konvergenciát viszont nem. Lehet, hogy harminc év múlva lesz ennek egy továbbfejlesztett verziója, mondjuk Samsung for Mature Men, de a verziószáma véletlen se D500 lesz, nehogy az 500 diasztolés vérnyomásukra emlékeztesse a fogyasztókat. Szóval az fMM mindenképpen tartalmazni fogja a vastagbelet, a neurózist, a kapuzárás(i pániko)t, és talán, de csak talán és esetleg, a dédunokát. Prediktíve kijelentem.

Érdekes dolgok ezek

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio