Beküldte Raya deBonel -
Már régóta tervben volt nálam ez a rákfőzés, lévén hogy itt a sarki közértben is kilóra lehet venni a mélyhűtött tengeri herkentyűket. Így esett, hogy ma végre...
"Jégből vagyoook, talán fel sem olvadok..."
Szemedbe nézek még utoljára...
Egy neten talált recept javasolta, hogy víz helyett sörben főzzük meg a kis csáposokat. Úgyis megvolt még a promóciós Cruzcampo Light, úgyhogy megfogadtam a tanácsot. Hej, de jó hangulatot tud teremteni egy konyhában a meleg, sörpárás levegő! Egy kis vizet, sót és fokhagymát dobtam még hozzá.
Terített asztal gyömbérteával és vegyes salátával (ez az, amiből a karácsonyi vacsin egy csészényit adtak mellé...).
"Kislányom, ne játssz az étellel!" "Ki játszik??? Én Jumurdzsákkal szemezek..."
Ez volt "on the ráksz". Un, deux, rágsz!
Ki lehet egyébként kísérletezni, ki mekkora hányadát szereti megenni. Én arra jöttem rá, hogy a lábakkal semmi gondom, de az agya például keserű. ;-)
Az elégedett fogyasztó cégünk jövőjének záloga.