Mi van, tehát mi van?

Ma meg tegnap is voltam aerobikon. Ezek olyan típusú órák, hogy időnként az edző is megáll, és eltünteti a hullafoltjait. És jó tett helyébe jót várj: Polcz bácsi később fogja kezdeni az órát, ezért most van időm feljönni ide. Nehogy már elvadítsam az olvasókat csak azért, mert az egész hetem egy hatalmas gólyafosvalcer Budapest fölött.

Tegnap már a kis strasszokkal szivárványosra dekorált mikrofonomba énekeltem az Arc-en-ciel (szivárvány, avagy ne zavard a félköreimet) című számot Tibinél. Kezdünk fogyatkozni: már elmaradt a gitáros és a "profi" énekes Niki is, akivel még nem is találkoztam. Szerény véleményem szerint ebben nagy szerepe van annak, hogy lassan 3 hónapja nem csinálunk semmit. De azt legalább élvezzük.

Ja, és kiderült, hogy a pa-sas SIG-alapítási szándékkal repült rám. Még nem tudom, milyennel, de benne vagyok, ugyanis a belépésem óta alapított 5 SIG-ből 3-ban alapító tag voltam (név szerint: TAJ-kártya-lamináló SIG, Váltsuk meg a világot! SIG, illetve Tea SIG). Nem mensás olvasóim kedvéért a SIG a Special Interest Group rövidítése, magyarul legalább két ember, aki az emberiség legintelligensebb két százalékába tartozik, és van bennük egyéb közös tulajdonság is.

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio