Kommunális tervek

Mostanában azzal szórakozom, hogy elképzelek egy Mensa-várost (vagy inkább kommunát?), ahol mindenki úgy, ott, és azzal élhet, ahogy, ahol és akivel a leginkább megfelel neki. Én nagyon szívesen laknék egy ilyen "telepen". Bár, ha jobban meggondolom, nem lehetne akármilyen lakótelepen olyan a viszony a lakók között, mint a mensások között mondjuk egy táborban: akárki szembejön, ismered, tudsz tőle mit kérdezni small talk gyanánt, és tetszőlegesen hosszú időt el tudsz tölteni azzal, hogy az illetőhöz kapcsolódó történeteken mosolyogsz magadban. Talán annyi a különbség, hogy azt sem tudod nem észrevenni, akit utálsz.

Nagyon vicces dolgokat lehet kitalálni, például Bibit beköltöztettem egy kaptárba, ahol akad egy lakosztály a heréknek is. A piros lámpás házat @ vezeti, szép nagy kőkerítése mögé egymás után sorolnak be a Mazdák és a BMW-k, maffiára gyűl az éji vad. Carlos egy tornyot szeretne, és maga mellé engem, de én szívesebben parkolnék egy lakóbusszal mindjárt Goldi mellett. Házi szerzőnknek megszavaztunk egy vályogházat, g-nek az ablaka is 3000 lux-szal világítana, Sutyi pedig lakhatna egy fán.

Ő egyébként zsoké lenne, BeAn művészi aktfotókat csinálna szinte már nagykorú lányokról, az Újdonsült pedig valószínűleg semmit nem csinálna. Carlos a mesterséges intelligenciával foglalkozna (csak tudnám, egyébként miért nem teszi, hiszen még a végzettsége is passzolna hozzá). És lenne egy Mensa-óvoda, továbbá iskola is, szükség is lenne rá, mert egy ilyen intenzív közelségből úgy sarjadnának ki az M-babák, mint jól trágyázott földből az eperpalánták.

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio