Hosszú műszak

Tegnap tízórás műszakot húztam le a Külkeren: 8-kor kezdtem, két reklámos órával (és a mindenségit neki, hát nem olyan érdekes volt, hogy még játszani se volt időm??? pedig végre sikerült elindítani az InkBallt!) Utána két óra malmozás.

Az IKEA-ban Douglas Adams-es élményem volt, tudjátok, amikor Arthur Dent ráordít a pincérre: "Pincér, mitől ilyen átkozott jó ez a hal?" Be is írtam a véleményládába, hogy jó volt a kaja. Igaz, egy kis ürömöt is kénytelen voltam cseppenteni, mert legalább hárman nem fértek el tőlem, amikor írtam a véleményemet. Mondjuk lehet, hogy ezt nem a "Ha odébbállna egy kicsit!" felszólítással (?) kellene kifejezni.

Utána közig előadás volt, kicsit féltem. Az első sorban ültem, mert ott volt konnektor, és a néni nagyon harapósnak látszott. Aztán kiderült, hogy csak a MATESZ ügynöke, mert eredeti újságcikkeket kell gyűjtenünk.

A tolmácsórák is jók voltak, tanár még ilyen gyorsan nem vágta le, hová szoktam én magamat pozicionálni egy angolcsoportban. Alig szólított fel, inkább a többieknek nem leeső morzsákat csipegettem fel. Ennek az a hátránya, hogy 1. megint én leszek a stréber 2. mindig mindent tudnom kell, nehogy elveszítsem a státuszomat.

Hamarosan új dizájnnal jön ki a blogom! Nézzétek meg jól, mert többet nem fogjátok cseresznyeszínben látni!

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio