Főzőtanfolyás

Most megint örülök, mert sikerült jelentkeznem a krisnás főzőtanfolyamra. Meg fogom tanulni, hogyan ajánlhatom fel Istennek a kaját, hogy az ne terhelje a karmámat. Hű, nem rossz, mi?

Még mielőtt jönne a kígyó-béka (azokat nem szabad megfőzni, karmásak) vagy az éhes mókusok (azok meg karmosak): ez csak a szükséges körítés, igazából én nagyon szeretem az indiai konyhát, azért megyek, a paneer (házi sajt) meg az egyik kedvenc kajám, azt is megtanulunk csinálni. Hát még ha azt is elmondják, hol lehet friss görögszénát venni, mert akkor methi paneer-szezon kezdődik most júniusban énnálam. És persze Krisna ide vagy oda, a hagymát továbbra sem hagyom ki a kajákból, mert finom.

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio