Ez először

Mi is lehet ez tulajdonképpen? Auriale szerint csak akkor kedvesek veled, akkor beszélgetnek veled nagyon megértően és szimpatikusan, ha be akarnak hálózni, és utána mindenféle tanfolyamokra kell járnod, amitől függővé leszel, és egyre több pénzt szipkáznak ki tőled.

Vajon Buci is emiatt közeledett hozzám? Korábban sose beszélgettünk, bár szimpatikus volt, de nem tartottam komoly partnernek. Most viszont, a Mensa megmentése és az elnökségi koalíciók kapcsán összezörrentünk, és azóta néha MSN-ezünk is. Azt, hogy ehhez egyáltalán köze van, csak úgy hallottam. De nem tudom eldönteni (akárcsak Cell mémjeiről), hogy veszélyes-e, és ami még fontosabb, hogy igaz-e. Mert egyik sem biztos.

Az igaz, hogy ha a Mensának a leghalványabb köze kerül ehhez, akkor az nagyon rosszul sülhet el (például később, ha valamelyikünk vezető tisztségre aspirálna valahol, előáshatják róla, hogy tagja az ehhez kötődő Mensának. Ez rossz, persze. De nem vagyunk-e máris nyakig benne? Hiszen a Mensában mindenki ezer szállal kötődik egymáshoz, kibogozhatatlan hálók "intertwine"-olják egy gubóvá az egészet, és ha egyvalaki benne van, hát mind benne vagyunk.

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio