Bitter Külker

Megérkezett a Manu Chao jegy, a szakfordító szakirány miatt is csak három tárgyról maradok le, és ez még a tanárokat sem érdekli ("néha, a nagyobb jó érdekében, áldozatot kell hozni", mondta a fáraó az Egyiptom hercegében, miután elmagyarázta a fiának, miért kellett lemészároltatni a zsidó gyerekeket, és utána megörökíttetni a történetet a palota falán). Nincs baj, miért vagyok hát szomorú?

Például, mert a szakirányon jobb esetben levegőnek néznek, rosszabb esetben fanyar fintorokat kapok, amikor azt kérdezem, beférek-e még a csoportba. No annyi baj legyen, elhatároztam, hogy lelkesen, okosan, kreatívan, szorgalmasan és megértően... a fejét a falba veri majd, aki nem akart engem bevenni! Mi tagadás, a Mensában nem ahhoz szoktam, hogy csak akkor szólnak hozzám, ha rossz helyen ülök.

Egy érdekes dolgot máris tanultam: eladni annyi, mint megkülönböztetni. Ez az emberekkel nem egészen így van, hiszen akkor engem vennének, mint a cukrot!

Na de most tábor következik, a legnagyobb whirlpool társasági életünk kék lagúnájában (ahol az ártatlan lelkek felfedezik a hét főbűn gyakorlati aspektusait a restségtől a torkosságon át a bujaságig).

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio