2010-re

Miután a tisztelt párom nemigen volt kapható efféle elmélkedésre (vö. "Tudja a tököm. Boldog."), most blogom 100+ olvasójával osztom meg 365 napra szóló jövőképemet. Avagy: hol és milyen akarok lenni 2010. december 31-én?

Szeretnék legalább egy lefordított filmet a hátam mögött tudni. Próbálkozom a könyvpiacon is, de ott olyan mértékű becsontosodás van, hogy mindeddig lepattantam róluk. Természetesen a BME háromnyelvű tolmácsképzésének padjait, fülhallgatóit és szinkronkabinjait tervezem koptatni, illetve jövő ilyenkor már túl leszek a kéthónapos strasbourgi kiképzésen.

Most már, hogy rájöttem: többnyire akkor eszem, amikor beszélni szeretnék, remélhetőleg meg tudok szabadulni attó a 2-3 kilótól, ami saját szememben a tökélytől elválaszt. Ehhez szeretnék még kissé vörösebb lenni hajilag, és beleilleszkedni egy olyan frizurába, amit magamon is tökéletesnek érzek. Ruhailag továbbra is szemmel tartom a szemünkben az olasz eleganciát megtestesítő csoporttársamat. Ünnepélyesen fogadom, hogy igyekszem a mostaninál több nyakláncot és karkötőt hordani, persze ehhez tisztelt ismerőseim segítségére is szükségem van. ;-)

Ami a belső változásokat illeti, azok annyira esetlegesek és folyamatosak, hogy nem lehet így leírni őket. Irányvonalként annyi, hogy aki mond valamit, annak nincs mindig igaza, következésképp nekem se.

Ja, és szeretnék elmenni végre paintballozni, elmenni Barcelonába olyan időben, hogy fürödni lehessen a tengerben, nyúlkiállításra vinni Atomot, és sokat salsázni.

Na jó, ez így igazából semmi meglepő, nem kell kitérnem a medremből ahhoz, hogy ezeket megvalósítsam, de érdekes látni, hogy már ennyi is elég lenne, hogy 2010-et jó évnek tituláljam.

A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio