videó

Cseh szívmelengető

Tegnap az Európai Parlament eddigi legmenőbb elnöki beszédét hallottam Milos Zemantól. Az indításkor egy pillanatig azt hittem, szenilis a bácsi (69 éves), kommunista pártkongresszusra képzeli magát: Leszek Kolakowski lengyel filozófust idézte, aki a szocializmusról szóló 1957-es előadását a tárgy negáltjának 30 perces taglalásával kezdte (a szocializmus NEM cenzúra, munkatábor, megfélemlítés), majd a végén egy szuszra hozzátette: a szocializmus egy jó dolog!

Hó, madarak, útravaló

Lehet, hogy ez a legjobb idei karácsonyi reklám, de pár óvatos kérdést azért felvet.

1. Mi a bánatos francért szól a szerelemről, ha egyszer kb. 10 másodpercet töltenek együtt, a többi részben a fiú vándorol magányosan? Hóemberekről van szó, az istenért. Nem végtelen az idejük. Tavasszal elolvadnak. Miért nem együtt töltik a telet?

Szívok, mint amatőr videós a szonivegasszal

Címkék: 

Egyrészről van remek kamerám (Shakti), más részről koncepcióm is szokott lenni. Úgy videózok, ahogy élek: már azt lesem, milyen bejegyzés/film lesz ebből. A legunalmasabb, lassított felvételben rögzített üres borosüvegekből lesz a legizgalmasabb vágókép a Belga sorai alá: "Egymás vállán sírunk egy üveg után/Együtt nevetünk két üveg után/Együtt rókázunk három üveg után/Aztán kidőlünk a végén egymás után.". És a Windows Live Movie Maker is "jól" szolgált eddig.

Feliratkozás RSS - videó csatornájára
A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio