TLA

Gyorsan, biztosan és szélessávúan

Micsoda három hétből jöttem meg, nem hiszitek el. De hát hinni a templomban kell, a kalandjaimat olvasni meg pont itt. Egyelőre csak annyi, hogy megvagyok, minden rendben, ja és ha valakinek van a T-nél kapcsolata vagy ismer telefonban ölő bérgyilkost, kérem, szóljon, mert különben nehéz lesz tartalmasabb bejegyzésekkel megsorozni benneteket.

Hosszú

Erre most nem feltétlenül várok okoskodó megjegyzéseket, mert különösen személyes és problémás dologról van szó, de basszus, ez tulajdonképpen a blogom, ha valakit nem érdekelnek a magánügyeim, vagy épp túlságosan érintve érzi magát, ne olvassa. Még egyszer mondom, mert többször okoztam már köz- és magánbotrányt véletlen beletrafálásokkal: rólam van szó, a történetben szereplő lány én vagyok. Na akkor kezdjük.

Gimme headphones!

Hát az a nevetséges, hogy The Legal Alien (a továbbiakban: TLA) korábban már jellemzett angoljából személyesen úgy 60-70%-ot értek, Skype-on, fejhallgatóval viszont 100-at, és még szószedetet is tudok belőle csinálni. Ha egyszer leállok ezzel a melóval, tudatosan vissza kell szoktatnom magamat arra, hogy audiorendszer nélkül beszélgessek emberekkel. 

Feliratkozás RSS - TLA csatornájára
A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio