shopping

Ficánka

Címkék: 

Ismét csupa jó dolog történik. Hétfőn leadtam a két fordítást, sikerült a diagnosztikai vizsgám*, vásároltam*, kimondhattam élő egyenes webközvetítésben azt, amiről tolmácshallgató korom óta álmodtam (szó szerint), hogyaszongya "Leszbikus, Meleg, Biszexuális és Transzszexuális", bejelentkeztem Brüsszel magyar celebfodrászához, és felépülvén az elmúlt hetek zombiszerű munkasokkjából, kicsit rendszereztem az életemet, vettem egy motivációs vizuáltáblát, kitakarítottam és rendet raktam.

Girly day

Amikor tegnapelőtt este Szöszke megkérdezte, hogy akarok-e Lady Gaga-koncertre menni (akarnék, de nem tudok, mert vagy a cibetmacskákat tanulmányozom Balin, vagy a Fordítók és Tolmácsok Őszi Konferenciáját ÉS a cibetmacskákat pihenem ki Budapesten), majd elhívott másnapra girly dayre, majdnem megkértem, hogy oké, csak szóljon, ha valamit rosszul csinálok, mert ebben abszolúte nincs gyakorlatom. 

Felszabadultam...

Címkék: 

...és hirtelen k..va sok pénz lett a számlámon megint (nemértem nemértem nemértem), úgyhogy indulok vásárolni. Természetesen vörös-feketében, ahogy az a hatalomvágyó természetűekhez illik, és a legk..vásabb vörös rúzsommal, hogy azért ne felejtse el a világ se, hogy miféle hatalomra aspirálok. Időbe telik elkészülni, no.

Csizmám

Címkék: 

Hirtelen azon kaptam magam, hogy alig van időm. Nyakamon a karácsonyi vásárlás, de legutóbb például egy nyavalyás zacskó csokimikulást bírtam csak venni (abból viszont Jean-Philippe Darcist, ami Titi szerint Brüsszel legjobb csokizója, és az aprón kívül ezzel az információval is megvidámítottam az eladónénit). 

A tisztelt szüleimmel pedig hadilábon állok, mert azt hiszik, hogy nem szeretem őket, holott csak... tényleg nincs mit mondani. Florentino Áriza-élet, az van most. Dolgozom, kapok érte pénzt, elköltöm dolgokra, és jógázom (az külön világ). 

xxxx

Bődületes vásárlásrohamot tartottam ma. Kezdődött azzal, hogy a harmadik boltban végre megvolt a Sennheiser PX200-as (10-ből 9 brüsszeli magyar tolmács ezt ajánlja!), és ettől olyan jó kedvem lett, hogy mindjárt megleptem magam még egy MP3 lejátszóval is. Legalább fél órán keresztül vacilláltam a két legesélyesebb jelölt között, de végül a 4 gigás feketét választottam. Azt mondtam, hogy vízálló? Ma zenés zuhanyzás lesz, fűszeres sütőtökös tusfürdővel (az is új, Body Shop). Azt, hogy hova csíptetem a lejátszót, a fantáziátokra bízom. 

Oldalak

Feliratkozás RSS - shopping csatornájára
A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio