pasi

Lakatparti - idézőjelben

Még karácsony előtt neveztem be erre a bulira, ami elvileg abban különbözik egy random szórakozóhelytől, hogy bevallottan mindenki pasizni/csajozni jön, tehát senkihez nem ciki odamenni. Motivációnak minden lány kap egy lakatot és minden fiú egy kulcsot, és ha véletlenül passzol, akkor adnak egy tombolát meg egy új lakat-kulcs párost. Régi, kedves mensás ismerőssel mentünk, akivel újabban azt fedeztem fel, hogy félszavakból*. Egyébként előtte 5, illetve 3 nappal a Helyibaráttal folytatott több órás chatelés után hirtelen felkapcsoltak bennem egy lámpát.

Ady Endre bekaphattya

A hétvégét Párizsban töltöttem. Megmondom őszintén, amikor Chateau Rouge-nál kiszálltam a metróból a szórólapot osztogató pakisztániak, a gyanús csonthéjasokat pirító arabok meg a sok egyéb színes egyéniség közé, az első gondolatom nem volt őszintén optimista. Az a sok amerikai mensás, aki egy facebookos körkérdésre, miszerint hova vitetné magát a hirtelen elébe ereszkedett magángéppel, Párizst választotta, biztos nem így képzeli el.

Poli-, multi-, meg amit akar(tok?)

Tegnap hathatós közreműködésemmel a Rózsában járt egy amerikai mensás, akit egyébként onnan ismerek, hogy egy féktelen nevadai jacuzzipartiról elmenőben képen nyaltam. Mint azóta kiderült, ő nem csak hogy Fefébb a Fefénél (értsd: szakállas és tagbaszakadt), hanem sikeres ügyvéd, volt profi baseballos és evőversenyek bajnoka, és mellesleg a New York-i polyamory közösség oszlopa. Sejtettem, hogy ez többek érdeklődését felcsigázza, és nem csalódtam.

Joósistvános

Címkék: 

Annyian írtak már erről, engem meg nem hagy nyugodni ez a joósistvános-nőklapjacafés. Bár a kutyatulajdonos szerint nem írok jól, nem bírom ki, hogy a magam fogalmazatlan módján világgá ne kukorékoljam a véleményemet. Nem kelek ki magamból, nem kérem ki magamnak, inkább talán megsimogatnám a bukisját, és a Trónok harcát idézném, azt a mondatot, hogy "Nem tudsz te semmit, Havas Jon". 

Mélyenszántó értekezés az elrendezett házasságokról

Ma az volt, amit alapvetően a legjobban utálok: 10-től este 6-ig ültem egy ülésen úgy, hogy még az elméleti esélye se volt meg, hogy dolgozhassak (a magyar küldött arra se kapta el a fejét, amikor a kolléganő bemondta, hogy "ha nem hallgatja a magyar csatornát, akkor nem fogunk tovább dolgozni, mert ez egy vészt of rizórsziz", tehát nyilván az angolt hallgatta), hazamenni nem lehet, shoppingolni is csak az interneten. 

Gyorsan, biztosan és szélessávúan

Micsoda három hétből jöttem meg, nem hiszitek el. De hát hinni a templomban kell, a kalandjaimat olvasni meg pont itt. Egyelőre csak annyi, hogy megvagyok, minden rendben, ja és ha valakinek van a T-nél kapcsolata vagy ismer telefonban ölő bérgyilkost, kérem, szóljon, mert különben nehéz lesz tartalmasabb bejegyzésekkel megsorozni benneteket.

Biztos nem lehet vele mondjuk intellektuális beszélgetést folytatni

Címkék: 

Ne gyertek nekem Gerald Butlerrel meg Ryan Goslinggal, számomra Matthew McConaughey a legjobb pasi Hollywoodban! Gyakorlatilag azért teszik oda a filmbe, hogy egyszer levegye az ingét, de akkor is. Az a kis ferde hasizom ott neki oldalt, az a szem, az az arccsont, az a haj... 

Lehet, hogy beszélni nem hallotok majd róla, mert a vezetéknevét az életben nem tanulom meg kimondani, de én ezt a pasit reggel-délben-este. Szárazra.

Oldalak

Feliratkozás RSS - pasi csatornájára
A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio