nő vagyok vagy mi

Kezdődik kezdődik kezdődik!

Ikrekkel találkoztam ma, olyan másfél évesekkel. A legtöbb szavuk már érthető, összetartanak, utánozzák egymást, játszanak, játszmáznak... kész kis emberek. Ami megdöbbentett, hogy az anyukájuk mennyivel több figyelmet szentel a szebbiknek. Összeütötték a buksijukat, a szebbik sírt, a csúnyábbik nem. A szebbik megvigasztaltatik, a csúnyábbik hasztalan próbálja felhívni a mama figyelmét valamire, amit talált. Mindegy. Jön a délutáni alvás. Először a szebbiket vinné a mama, de a csúnyábbik olyan sírásban tör ki, hogy ő nyer. Aztán nem alszik.

Gondolatok hajvágás után

A nők többnyire akkor szoktak hajat vágatni, ha a párkapcsolati életükben változik valami. Vagy ténylegesen (válás), vagy csak szeretnék. Ezt csak azért mondom, hogy ha van olyan férfi olvasóm, aki magától nem veszi észre, hogy acconypajtás feje belülről nem a régi, az legalább arra figyeljen, amikor már kívülről se.

Nincs egy rongyom! De lesz!

Úgy érzem magam, mint aki Carrie Bradshaw esküvőjére készül (pedig "csak" Ramééra). Ha nem lennének barátnőim, tudomást se szereztem volna arról, hogy egy ilyen eseményre ciki a szekrényből találomra nagy műgonddal kiválasztott csini nyári ruhában elmenni. Nem, egy estére mi vagyunk Kate Middleton, akinek ciki ugyanazt a ruhát (és a hozzá illő kistáskát, természetesen) kétszer felvenni. És mivel én minden új ruhámat nagyon szeretem, nyilván azonnal felveszem, amint lehet. Következésképp konkrétan előállt a nincs egy rongyom szituáció.

Pszichológiai deszka

Szerintem van belül is olyan, hogy elsődleges és másodlagos nemi jelleg. Nőnél, úgy gondolom, elsődleges a gondoskodás, simulás, biztonságigény, romantika, élelmesség, gyűjtögetés, ilyesmik. Másodlagos a hastánc, Hello Kitty szeretete, rózsaszín körömlakkok, visongás a horrorfilmeken, hisztizés, önmegvalósítás (összekötve a szőkenős bénázással), vagyis dióhéjban minden, amitől annak ellenére kiráz a hideg, hogy baromira nőnek érzem magam.

Sir? No, thanks

Van egy új szőrfalóm, és ez olyan élmény, amit egyszer minden férfinak ki kellene próbálnia. Már napok óta készülök rá, hogy kipróbálom, lehet, hogy ez volt az oka, hogy ma egész éjjel Kálid Artúrral mászkáltam álmomban, és amikor váratlanul levette az ingét, és simára volt borotválva a mellkasa, csalódottan rászóltam, hogy azonnal vegye vissza.
Feliratkozás RSS - nő vagyok vagy mi csatornájára
A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio