Menőmanó

Miniszabi

A múlt hetem úgy nézett ki, hogy fa, szövet, csirkeháló, papírmasé. Mármint ezek egy-egy napot vettek igénybe, iszonyat monoton, kásahegy jellegű fizikai munka formájában, súlyosbítva a bestresszelt, ezért aztán aránylag undok Gyapjas társaságával (esküszöm, időnként hallottam az ostor pattogását). Mindennek eredményeként péntek este 7-re olyan fejfájásom és általános őszilégy-szindrómám lett, hogy majdnem felhívtam a Menőmanót, hogy rám ugyan ne számítson másnap, amire nekem szükségem van, az nem aktív, hanem nagyon is passzív pihenés.

Nördölés

"Ahhoz képest, hogy van veled egyidős múzeum, nagyon szép vagy" - mondta a szemtelen hollandja. De most volt igazi randi meg minden.

A velem egyidős múzeum pedig a hangzatos Oosterscheldekering:

Az úgy volt, hogy 1953-ban egy vihar elárasztotta fél Hollandiát, és miután ez már vagy huszonötször megtörtént korábban is, elegük lett. Na ilyen, ha egy hollandot felidegesítenek: olyan mérnöki csodát épít, amilyen még nem volt.

Névleges

Ezt nem tudom nem megosztani, mert akkora az örömködés miatta a köreimben. Szóval van ez a tábor minden évben, én már kétszer voltam, kétszer ugyanúgy nem értettem, mit eszik ezen mindenki, bár a Guitar Hero jó játék, meg tavaly például Helyibarát spanglijától gondoltam azt, hogy össze akarok költözni a leonbergivel, de az össznépi kurkászás továbbra sem értelmezhető számomra, meg azért se voltam oda, hogy minden szobában pontosan 3 fiú és 1 lány aludt ahelyett, hogy csináltak volna lányszobákat.

Age of Aquarius

Címkék: 

Hát ez is micsoda... normális esetben előbb a) randizunk, b) összebújunk, himi-humi, mittudomén, c) elmegyünk együtt utazni. Na de mikor csináltam én valamit normálisan, ahogy Ramé mondta, nem én lennék, ha első randin nem mondjuk a Saul fiát néznénk meg (majdnem megtörtént eset), vagy mondjuk nem foglaltuk volna le azt a hétvégét ahelyett, hogy előbb legalább megcsókolt volna, vagy valami. Két kézzel fogom le a reményhalat, de nagyon ficánkol a rohadék, pedig egyáltalán nem tudom, hogy mi ez most.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Menőmanó csatornájára
A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio