kaja

Vallási élmények

Tegnap szabad foglalkozás volt, mármint azoknak, akik nem mentek a Playmobil gyárba. Nekem ez kimaradt a szocializációmból, meg amúgy is vágytam egy kicsit arra a fajta városnézésre, amit én szoktam: fejünkbe vesszük, hogy elmegyünk valahová messze, oda se neki a hívogató tengerpartnak, bezsúfolódunk a tömegközlekedésbe, kétségbeesetten próbálunk az ablakon át fényképezni, aztán tűző napon jó sokat gyalogolunk, és jó esetben látunk valami olyasmit, amiért megérte.

Csengess be hozzám, jóbarát

Tökre nem én választom meg, hogy kik jönnek hozzám Brüsszelbe látogatóba, de ez nem is baj, legalább van benne egy izgalmas véletlen elem. Typhoonék szereztek ingyen Ryan jegyet (mert akinek kevés van, attól elvesznek, és odaadják annak, akinek sok van), és révemen a szállásuk is megvolt. Így már csak a Chiantiért, Ben&Jerry's-ért és Ubuntu kóláért kellett fizetni, tulajdonképpen megérte nekik.

Lent

Mármint nem a tanyán (bár J-re is sokat gondolok). Ma pont arra a két percre vettem át az EGSZB 3.csoportjának olasz elnökét, amikor azt bírta mondani: ma kezdődött a Nagyböjt, ezért lila nyakkendőt kötött. Ilyen egy katolikus nemzet fia. A kollégák ez alkalomból tanultak egy új angol szót, ez a fent említett Lent (hehe). 

Luxemburg jó hely

Tegnap jogász-nyelvészekkel vacsoráztam, másodszor. Mármint először egyedül vacsoráztam, mert akkor még nem tudtam, hogy másodszor is fogok. Ezért csak egy könnyű salátát ettem (ööö... rukkola sok dióval, lekvárpacnik endívián, libamáj vékonyka toastkenyereken, kacsasonka (??) szeletelve), meg naná, hogy nem tudtam ellenállni a kókuszos panna cottának csokimártással. 

Kis hétvégi anziksz

Ezen a hétvégén azért nem írtam, mert el voltam foglalva az életemmel, jobban mondva a családommal. És milyen jó volt! Szombaton a Hickenberger klán ülésezett teljes létszámban az óbudai Trófeában, kettejük hatodik ikszének örömére (a klánstruktúrával tisztában lévők azt is tudhatják, hogy ez kiket jelent). A kajálda amúgy sokat fejlődött, amióta én utoljára ott voltam. Különösen értékeltem, hogy már lazacot és tengeri herkentyűt is lehet grilleztetni, négyféle leves volt, és sajtokból vágtak le kérésre (de ilyenekből, hogy Morbier! a magamfajta tudja értékelni az ilyesmit).

Feliratkozás RSS - kaja csatornájára
A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio