esküvő

2 down, 4 to go!

Avagy Asma esküvője.

Tavaly, Raméhoz kábé csak én nem vittem pasit. A katolikus esküvőkről tudni kell, hogy egyedülállóként teljesen elviselhetetlen, ugyanis a többi vendég 1) foglalt, 2) öreg. Tertium non datur. Ehhez képest most az összes hajadon kalóz (szám szerint 4) az én leonbergim széles vállaira volt kénytelen támaszkodni... már ha táncolni akart.

Üvő, üvő, esk, esk

Címkék: 
A kétórás, forró, fülledt és levegőtlen templomban lehúzott nászmise után jött a sáskajárás, majd a lagzi, ami bájosan spontán volt, a fényképezkedéshez a porban kígyózó sortól az einstandolt fröccsös kancsón át az ifjú párt fogadó, eredetileg Rákosi tiszteletére íródott dalig. Ha jól rémlik, a menyasszonyrablás könnyű testi sértésbe torkollt, és egy bizonyos ponton megjelent maga Doktor Banán. (Nagyon) szubjektív beszámoló Ramé lakodalmáról.

Szívok, mint amatőr videós a szonivegasszal

Címkék: 

Egyrészről van remek kamerám (Shakti), más részről koncepcióm is szokott lenni. Úgy videózok, ahogy élek: már azt lesem, milyen bejegyzés/film lesz ebből. A legunalmasabb, lassított felvételben rögzített üres borosüvegekből lesz a legizgalmasabb vágókép a Belga sorai alá: "Egymás vállán sírunk egy üveg után/Együtt nevetünk két üveg után/Együtt rókázunk három üveg után/Aztán kidőlünk a végén egymás után.". És a Windows Live Movie Maker is "jól" szolgált eddig.

Feliratkozás RSS - esküvő csatornájára
A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio