dizájner

Expo

Hát vége van, és mint mindig, vegyes érzésekkel. Először is, teljesen tisztában vagyok vele, hogy én (az egész évfolyam, persze) vagyok a hülye, hogy az első 5 hétben gyakorlatilag nem csinálok semmit, így az utolsó 3 hétben agyahagyott hajrázás van, de az, hogy ezt így lehet, legalább részben amiatt van, hogy a tanárok legalábbis elnézik. De minden alkalommal (most utoljára) elfogy az erőm a végére, és nem tudok se mosolyogni, se igazán jól teljesíteni, csak menjünk már haza és hadd sírjam ki magam.

Nem döntés kérdése

Egyfelől annyi dolgom van, hogy ki se látszanék alóla, ha mindet komolyan venném*, másfelől kezdek annyira kiégni, hogy csak egyik éppenhogyátcsúszós jegytől korcsolyázok a másikig, és remélem, hogy közben elmúlik. Egyfelől végre tényleg rendes barátaim vannak itt is, másfelől nem tudom rászánni magam, hogy olyan állapotba hozzam a lakást, hogy meg is hívhassam őket.

Szerendipitás

Rólam érdemes tudni, hogy bárki bármilyen hagymázas hülyeséget vág a fejemhez, legalábbis elgondolkodom rajta, hátha mégis igaza van. Így esett, hogy pár éve egy vízitúrán megkaptam, hogy az, hogy gyerekként azért nem hittem a Mikulásban, mert nem hagyott nyomokat, "a kreativitás teljes hiánya". Mit tudom én ezt, gondoltam, és elkönyveltem, hogy nem vagyok kreatív. Hogy akkor miért jöttem most formatervezőnek, amikor se rajzolni nem tudok nagyon, se a mérnöki tudományokhoz nem értek egyáltalán, a csapatmunkát pedig veszekedetten utálom, na az egy másik jó kérdés.

Feliratkozás RSS - dizájner csatornájára
A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio