Unconditio-na-lly

Avagy a kultusz folytatódik, Strasbourg dübörög tovább. Az eredeti négyesből pont Roberto maradt ki, mert megint elfelejtett repjegyet foglalni, így a másik férfikolléga vállalta magára, hogy autót bérel. Persze nem Fordot (sznobéria). Így járt, kaptunk egy szlovák rendszámú Kia Sportage-et, amin ő azért tépte a haját, mert szlovák, a dán Juan meg távban azért, mert "blob", azaz nagy, környezetszennyező jármű, aminek akkora a kasznija, hogy ütközéskor sokkal inkább a másik hal meg*.

Most először merészkedtünk arra a területre, hogy zenét hallgassunk a kocsiban. Druszám kolléganő telefonján böngésztük a Spotify-t, ott is a "Best of Knut" listát. Knut a kocsija. Utazós zenék voltak, de valami rejtélyes okból néha szakadoztak. Ilyenkor lőttük be a Regenbogn nevű német rádiót, ami egyszerűen tökéletes úti soundtracket nyomott, még a Boston Legalban felfedezett nagy kedvencemet, David Gray Babylonját:

Amikor megszólal a refrén, és a képernyőn éppen akkor esik egymásnak a zárt irodaajtó mögött a két szereplő, akik között 45 perce izzik a levegő... na persze ezt a kocsiban nem meséltem el.

Hanem amikor jött Katy Perrytől az Unconditionally, azt azért a két angol retúr nem bírta ki röhögés nélkül. Úgy mészárolja le ugyanis az angol ritmusát, ahogy csak a franciák szokták. A nap folyamán szállóigévé lett az "uncondi-tio-na-lly", minden feltétel nélkül ment. 

Természetesen megint Edeka lett a dologból, beszereztem az imádott Skyrt meg a hétre szükséges gyümölcs-és magmennyiséget, meg bespájzoltam cukormentes pezsitabiból, mert az otthon csak C-vitaminos van. 

 

*Dániában radikális csoportok kieresztik a levegőt ezeknek a kerekéből, majd visszazárható zacsiban a szélvédőre ragasztják, mondván "te elveszed a mi levegőnket, mi elvettük a tiédet". Ami a dán Juan szerint megalapozott és nemes bosszú, szerintem meg nettó rongálás és görénység, mert lehet, hogy nem a kedvenc gépjárműtípusunk, de akkor is legálisan közlekedik, senkinek nincs több joga mozgásképtelenné tenni, mint egy elektromos miniautót, ráadásul lehet, hogy valaki a szülő feleségét akarja vele kórházba vinni. Mindenesetre ha kedvesemnek nagyon leesne a vérnyomása, ezzel a témával garantáltan szintbe hozható.

Hozzászólások

<img src="https://i.ytimg.com/vi/v15KSfGMEWM/hqdefault.jpg">

Купить бронированные тамбурные двери в Москве. Если Вам необходимо обеспечить безопасность жилища, офиса или другого помещения, воспользуйтесь предложением компании «Пантера». Благодаря собственному производству цена на бронированные входные двери приятно удивит любого заказчика. Чтобы избавиться от промерзания металлической двери, можно использовать следующие трюки: <b><u><a href=https://dveri-komforta.ru/cat/akskluzivnyie-dveri.html>эксклюзивную дверь купить г Москва</a> </b></u> Чтобы оформить заявку, просто позвоните или заполните форму «ONLINE ЗАКАЗ». После регистрации запроса наш эксперт прибудет для замеров и оформления документов. Изготовление бронедверей производится в кратчайшие сроки после получения 30% предоплаты. По готовности конструкция будет оперативно доставлена для монтажа. вместе с металлической дверью можно установить металлопластиковую, которая будет вести из тамбура в дом <a href=https://dveri-komforta.ru/cat/akskluzivnyie-dveri.html>эксклюзивные двери купить в г Москве</a> Окончательный расчет производится после установки дверей. У нас можно заказать различные варианты бронеконструкций: стандартные односекционные; двустворчатые; трехсекционные; с фрамугами; с бронестеклом; комбинированные. Для изготовления бронедверей применяются стальные полотна от 2,5 мм.

tag: <u><b>эксклюзивные итальянские двери г Москва </b></u> эксклюзивные двери купе Москва эксклюзивные двери на заказ Москва эксклюзивную дверь купить в г Москве <u><b>изготовление эксклюзивных дверей Москва </u></b> эксклюзивные двери на заказ г Москва эксклюзивные металлические двери в Москве эксклюзивные деревянные двери в г Москве эксклюзивные двери из массива в Москве эксклюзивную дверь купить Москва <u><b>эксклюзивные двери фото Москва </u></b>

https://minexcointalk.com/viewtopic.php?f=11&t=55658&p=56457#p56457
http://shooter.org.ua/viewtopic.php?f=63&t=12090&p=144146#p144146
http://tracklife.info/forum/showthread.php?p=197559#post197559

Szerinted?

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio