Private universe

Címkék: 

A legjobb ajándéknak egy külön bejegyzést hagytam. Ez egy képeslap, amire az anyukám rajzolt nekem. Megengedte, hogy feltegyem ide. Ugyanis nagyon jól összefoglal engem.

 

Ezen a részén a napocska alatt két össze-vissza közlekedő repülő látható (no komment), alatta viszont az, amin azóta is vinnyogva röhögök: összes barátom, cimborám, udvarlóm és üzletfelem közül nem a kalózokat, nem a falkát és nem J-t jelenítette meg a művész, hanem, az alsó figura személyében, a hátizsákkal síelő S. urat. Személyiségi jogainak védelme érdekében a lábát lehagytam.

Ebben a verzióban a napocska wireless fejhallhatót visel és vélhetően Skype-ol, alatta pedig a szerpentinen az összes lehetséges közlekedési eszköz, amit használtam életemben: a Lila Gyöngy, egy motor (vélhetően Csicseri), és egy bicikli. Alul pedig egy teljesen életszerű halálfej. Kéretik még megfigyelni az aprólékosan kidolgozott fa tövében a lógó fülű nyulat.

Most ezen a képeslapon annyira nem látszik, de én ettől sírógörcsöt bírok kapni. Anyák. Ha nem lennének, ki kéne őket találni.

Hozzászólások

Véletlenül rád bukkantam.Hah, az alig felismerhető (még jó hogy leírod) a sejtelmes kép; érdekes!
Te 25. éves vagány nő ilyen nagy lélekkel? Tom, idegenben a fordítás, meló, koptatja az éleket, de Neked drukkolok! Ha érdekel vmi is.az "öregről" az iwiw - n megtalálsz.

Szerinted?

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
A jogokat megtartjuk magunknak Lelke: Raya • Külcsín: Studio1 • Hálótárs: Netstudio